Aarre 70

Yllättäin saimme kutsun, josta ei voinut kieltäytyä. Aiemmin suvun keskustelluissa oli todettu että Aarre oli jäänyt sukuhaaramme vanhimmaksi, joten hänestä tehtiin Don Arska.

Laivalla juhlittiin kutsun mukaisella menulla ja ohjelmalla. Kutsuttu oli Huhtasen suvun ja Rytyn suvun vanhempaa polvea. Puheitakin laivalla päivänsankarille pidettiin ja runoja lausuttiin. Don Arskalle luovutettiin hänen asemaansa korostavat tunnukset, Donin hattu ja kävelykeppi. Sivulle toivottaisiin tesktit näistä esityksistä ja kuvia laivalta!
 
Laivajuhlien jälkeen lähisukulaiset kokoontuivat Aarren ja Elvin kotiin jatkamaan juhlia ja paikalla oli  yhtä vaille koko sisarusparvi puolisoineen.
 
Aarren synttäreiden juhlistamiseksi Jaakko otti esille äidin ennen kuolemaansa esille nostaman ajatuksen sukuseuran perustamisesta. Koolla olevat pitivätkin sukuseuran perustavan kokouksen ja ilmoittautuivat sukuseuran jäseniksi. Valmistelutoimikuntaan valittiin Aarren tyttäret Helena ja Mirja ja Aarren sisaruksista Ritva, Virpi ja Jaakko. Puheenjohtaksi ja sukuseuran vetäjäksi valittiin yksimielisesti Mirja Antila. Hän oli jo ansiokkaasti puuhannut sukuasioissa tekemällä kaikille sukutaulut ja julkaisemalla Rytyn Sanomia.
 
Kiitos Aarrelle suurten ja mieliin painuvien syntymäpäiväjuhlien järjestämisestä ja Onnea myös tulevillekin vuosikymmenille! Oli hieno tilaisuus taas kerran sukumme kokoontua ja saada perustaa Sukuseura Rytty juhlissasi!
 
Ohessa myös kuva Arkan 50 vuodentäyttämisestä.