Valmistelutoimikunta piti ensimmäisen nettikokouksensa. Kokoukseen osallistui neljä toimikunnan jäsentä. Kokouspöytäkirja ja käyttöön hyväksytyt ohjeet ja muut liiteasiakirjat ovat tämän sivuston arkistossa omissa kohdissaan.

Sukuseuran jäseniksi hyväksyttiin 34 sukumme jäsentä. Varapuheenjohtajaksi ja sivustojen ylläpitäjäksi valittiin Jaakko Rytty. Hyväksyttiin Sukuseura Rytyn säännöt ja päätettiin esitää ne ensimmäisen sukukokouksen hyväksyttäväksi. Sääntöjä aletaan noudattaa sukuseuran toiminnassa heti.

Kiitos Mirjalle onnistuneesta kokouksen vetämisestä ja kaikille kokoukseen osallituneille, samalla tapaa vain eteenpäinkin.

Teimme historiaa todentaessamme, että nettikokouksen voi pitää ilman raskaita ja kalliita työryhmä- ja videoneuvotteluohjelmiakin. Keskustelua komentteina voisi lisätä ja keskustelun aikana voi vaihtaa kantaansa tai vetää esityksensä poiskin, jos katsoo siihen olevan aihetta, kuten kasvokkain pidetyissä kokouksissakin tehdään. Viimeinen kannanottohan ratkaisee. Tietysti mahdollisuuksien mukaan pyritään myös hallitustasolla kokoontumaan fyysisesti, silloin kun se käy helposti päinsä.