Ajatuksena olisi taltioida sivujen sisältöön  kaikki vielä tallella oleva kirjallinen aineisto mitä suvun  niin suru- kuin merkkipäiväjuhlista on säilynyt. Myös taaksepäin vanhemmasta polvesta. Pidetyt puheet, kirjoitetut runot ja lehdissä julkaistut jutut sekä valokuvia rajallisesti.

Virpi on jo aloittanut arkistonsa lähettämisen, hän kun on paljon säilyttänyt ja meillä on nämä hyvät yhteydet. Virpin lähettämiä on jo sivuilla julkaistukin.

Muiden toimittamaa aineistoa lisätään entisten jatkoksi ja jos jollakin on jo aiemmin julkaistua säilynyt ehjempänä ja siistimpänä niin mielelläni vaihdan.

Nyt tuoreimpana pitäisi saada Arskan juhlien materiaalia, sillä liittyyhän se sukuseuran perustamiseenkin. Myös se kutsu pitäisi saada puhtaana ja suorana postissa kellä se on säilynyt. Skannaisin sen kuvana sivuille. Lähettäkää valokuvia ja kaikki puheet. Itselläni tuo aineisto ei ole säilynyt hyvänä. Eipähän minulla vielä ollut silloin kameraakaan eikä sivuista tietoakaan.

Myös tämän päivän kuulumisia ja kuvia pienemmistäkin asioista ja tapahtumisista olisi mukavaa julkaista heiltä, joilla ei ole omia sivuja netissä ja linkkiä siihen.

Kirjallinen aineisto tulisi lähettää mieluimmin digitaalisena tekstitiedostona, siis tietokoneella kirjoitettuna ja suoraan sähköpostiin kopioituna, ei liitteenä. Vain kuvat voi lähettää jpg-formaatissa liitteinä, mutta joka kuva erillisenä. Niitähän voi olla samassa sähköpostissa useita. Tämä takaisi nopeamman julkaisun sivulle.

Jos jokulla ei ole laitteita sellaiseen olisi seuraava vaihtoehto puhdas konekirjoitusteksti paperilla tai sitten hankalampi juttu on käsikirjoitus. Sen joutuisin sitten itse kirjoittamaan, mutta lähettäkää vain niitäkin.
 
Sukukuulumisiin ja aineiston lähettämisiin!