Kokeiluversio 

Rytyn suvun kotisivt on valmisteilla. Tähän kokeiluversioon on otettu asioita, joita on valmisteltu sukuseuran valmistelutoimikunnan ensimmäistä nettikokousta varten. Kokoustoimintaan käytetään omaa tarkoitukseen muokattua sivustoa. Valmistelutoimikunnan jäsenet tutustuvat parhaillaan sen toimintaan. Kokous tullaan varmaankin pitämään vuoden 2007 alkupuolella. Huomaa siis, ettei mitään ole vielä päätetty eli kaikki esitetyt asiat ovat keskeneräisiä. Kokouksen jälkeen dokumentit taltioidaan päätetyssä muodossa.

Testausta ja tiedotusta

Tämän kokeiluversion julkistuksen tarkoituksena on testata sivuston soveltuvuutta kotisivuksi. Toisaalta, kertomalla teille valmistelujen tämän hetkisestä vaiheesta, näette mitkä asiat ovat esillä ja millaisiksi ne ovat muotoutumassa. Se antaa myös teille halutessanne mahdollisuuden vaikuttaa valmisteluun. Siihen tämän kaltainen sivusto tarjoaakin oivan mahdollisuuden.
 
Sivusto soveltuu hyvin kaksisuuntaiseen tiedottamiseen. Kirjoituksen lopussa olevilla kommentointilinkeillä voi kertoa oman mielipiteensä ja katsoa myös mitä mieltä muut ovat olleet. Tietysti komentointiominaisuutta voi käyttää millaiseen viestintään tahansa niin sukuseuralle kuin sivujen päivittäjälle taikka toisille komentoijille.

Jäseneksi liittyminen ja jäsentietojen täydentäminen
 
Liittykääpä jäseniksi jäsenilmoituslomakkeella tai jos ette halua jäsenyyttä, lähettäkää yhteystietonne samalla lomakkeella nettitiedotteittemme jakelua varten. Kaikkien jo jäseniksi ilmoittautuneidenkin tulisi vielä täydentää jäsentietojaan vastaamalla kaikkiin lomakkeen kohtiin. Arkistosta näette oman jäsenilmoituksenne ja tietojenne tilanteen. Sääntöjen mukainen jäseneksi hyväksyminen tehdään ensimmäisessä toimikunnan kokouksessa.

Omien kotisivujenne osoitteet ja muu tiedotusmateriaalinne

Lähettäessänne kotisivujenne osoitteet tehdään tällä sivulla linkki sivuillenne. Voitte myös lähettää sähköpostilla kirjoituksia ja kuvia, jotka voidaan julkaista täällä.Teksteiksi voisitte laittaa lehtikirjoituksia ja puheita. Ottakaa sivut omiksenne, tutkikaa sisältöä tarkoin, lähettäkää julkaistavaa materiaalia ja kertokaa parannusehdotuksia.
 
Tervetuloa Rytyn suvun kotisivuille.

Jaska Kaijjaanista