Sukuseuran sivustojen rakennetta on kehitetty ja niiden tietomäärää suvusta on lisätty. Tämä Rytyn Suku kotisivut on tarkoitettu sukuseuran jäsenistölle ja koko suvulle. Tähän liittyy myös salasanalla lukittu henkilötietoja sisältävä arkistosivusto.

Lukitussa arkistossa ylläpidetään erilaista tietoa sukuumme kuuluvista henkilöistä: Merkkipäivätietoja sisältävää Sukukalenteria, yhteystietoja sisältävää Jäsenrekisteriä ja Osoiteluetteloa Sukulaisuutta selvittävää Sukupuuta ja Rytyn Sanomat lehtien arkistokappaleet.

Jäsenten keskuudesta on esitetty toiveita, ettei henkilökohtaista tietoa leviäisi verkkoon. Nykyinen järjestely torjuu hyvin hakukoneiden ja urkintaohjelmien tiedonkeruun ja vaikeuttaa henkilö- ja osoitetietojen joutumista sivullisille.

Toisaalta se auttaa kaikkia suvun jäseniä saamaan tarvitsemaansa tietoa sukulaisistaan siinä laajuudessa kuin kukin on halunnut tietojaan sivustolle sitä tarkoitusta varten antaa. Käyttäkää tätä mahdollisuutta hyväksenne hakemalla sukulaistenne tietoja täältä ja lähettämällä omia tietojanne vähintään jäsenrekisterin kenttien verran.

Tehdään kotisivuista sukumme tietopankki! Talleta sivuille omat tietosi ja nosta korkona tarvitsemiasi sukulaistesi tietoja.

Lukituille sivuille pääsee kokoussivustolta ja tältä sivustolta valikon linkkien ja ohjesivun kautta. Ohjesivulla annetaan salasana siten koodattuna ja tarvittaessa nykyisestä vaikeutettuna, ettei se ole hakukoneiden ja ohjelmien aukaistavissa ja muiden kuin suvun jäsenten tiedossa. Toisaalta salasanaa voi myös kysyä sivulla olevalla lomakkeella. Ohjesivulla on linkki sivustojen Tietosuojaohjeeseen ja Jäsenrekisterin rekisteriselosteeseen.